Manacor ‘destruirà’ una trentena de cotxes per deixar lloc al depòsit

S’estudia també la possibilitat de doblar les places a través de ‘prestatgeries’

 

En aquests moments el depòsit oficial de vehicles que l’ajuntament de Manacor, inaugurat fa poc mes d’un any devora el punt verd, ja es troba quasi al màxim de la seva capacitat: 60 places ocupades majoritàriament per cotxes abandonats (encara alguns dels judicials són a l’aparcament soterrat de la plaça de Sant Jaume i els mal aparcats van al depòsit que té la Policia Local) i que poc a poc podran ser enviats a desballestar.

“Burocràticament duu molta feina administrativa fins que els pots enviat a ‘destruir’, però en pocs dies ja en podrem enviar a reciclar una trentena, i agafar una roda més àgil d’entrades i sortides”, explica el regidor responsable de la Policia Local, Joan Gaià. Per si de cas, l’Ajuntament també té en ment per si fos necessari, ampliar el depòsit de la carretera de Felanitx amb una serie de prestatgeries per doblar la capacitat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad