Acaben de vallar els jardins del museu de Manacor

Perquè no hi entrin cotxes i per la seguretat de les persones i cans que hi van a passejar

 

Els jardins del Museu d’Història de Manacor ja estan vallats per complet. Aquest dijous una serie d’operaris han instal·lat un tancat a la part de l’entrada a l’aparcament principal, a la zona de la carretera que va al cementiri de Son Coletes. L’Ajuntament argumenta que d’aquesta manera en perllonga la valla ja existent de la pista d’atletisme i s’assegura, per una part que cap vehicle pugui entrar-hi com ha passat en ocasions, i per l’altra “per la seguretat dels infants que puguin entrar amb les seves famílies a jugar”, explica el regidor de Cultura, Mateu Marcé.

Això fa també que els propietaris dels cans que solen frequentar els jardins puguin estar més tranquils sense passar pena que puguin sortir accidentalment a la carretera. Les obres de tancat han costat prop de 18.000 euros, per la qual cosa están qualificades de projecte menor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad