Un projecte de 1,5 milons cobrirà de plaques solars el pàrking de l’hospital de Manacor

El Govern espera que les obres, que duraran 36 setmanes, acabin dins el mateix any 2022

 

L’Institut Balear de l’Energia ha tret aquest dimecres a licitació les obres d’execució de les pèrgoles fotovoltaiques de l’aparcament de l’Hospital de Manacor per un valor total de 1.540.047,19 euros. Aquesta licitació estarà oberta durant 30 dies, fins al 28 de gener de 2022 a les 14.00 hores.

Cal assenyalar que la instal·lació ocuparà 5.436 m2 d’aparcament amb 770 kW de plaques solars que produiran 1.029.000 kWh, l’equivalent al 19,5 % del consum de l’hospital. Les obres d’execució tindran un termini de 36 setmanes, de manera que s’espera poder acabar la instal·lació dins l’any 2022.

Imatge orientativa feta pública pel Govern de com podria quedar l’aparcament manacorí

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad