Els representants del petit i mitjà comerç pugen al Tren de Nadal

La imatge

 

L’associació del petit i mitjà comerç de Mallorca, PIMECO, ha estat present avui a l’arrencada del Tren de Nadal que partia de la plaça des Cós a les 18,30. Hi han estat presents tant el delegat de Manacor, Mateu Català, com el president de PIMECO, Toni Fuster, que juntament amb la regidora de l’Ajuntament Maria Antònia Truyols han convidat a tothom que hi volgués pujar per disfrutar del recorregut.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad