Amics de Sant Antoni convoca un nou premi literari

La suspensió dels actes de Sant Antoni a Manacor, no vol dir que no quedi tradició per cumplir i festejar. Així ho ha pensat l’Associació Cultural Amics de Sant Antoni, que han proposat el nou Premi Literari Sant Antoni, “amb l’objectiu de contribuir a l’impuls de la festa i al reconeixement dels seus elements tradicionals i idees innovadores. La passió per aquesta festa tan manacorina es demostra cada any entre les Santantonieres i els Santantoniers, que són qui realment fan la festa”, expliquen.

“És per això que l’entitat ha considerat que la vivència de la festa ha d’implicar i donar protagonisme  també als escolars adolescents i joves del municipi, i posar en valor la seva creativitat envers la  literatura en la llengua pròpia de les illes, i la festa de Sant Antoni”.

Aquestes en són les bases:

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad