Amics de Sant Antoni convoca un nou premi literari

La suspensió dels actes de Sant Antoni a Manacor, no vol dir que no quedi tradició per cumplir i festejar. Així ho ha pensat l’Associació Cultural Amics de Sant Antoni, que han proposat el nou Premi Literari Sant Antoni, “amb l’objectiu de contribuir a l’impuls de la festa i al reconeixement dels seus elements tradicionals i idees innovadores. La passió per aquesta festa tan manacorina es demostra cada any entre les Santantonieres i els Santantoniers, que són qui realment fan la festa”, expliquen.

“És per això que l’entitat ha considerat que la vivència de la festa ha d’implicar i donar protagonisme  també als escolars adolescents i joves del municipi, i posar en valor la seva creativitat envers la  literatura en la llengua pròpia de les illes, i la festa de Sant Antoni”.

Aquestes en són les bases:

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad