Una altra escultura manacorina destrossada

La imatge

 

Després de les malifetes vandàliques patides fa unes setmanes a Cales de Mallorca per ‘l’home arbre’, obra de Sebastià Riera per la campanya comercial Manacor Fantàstic, ara una altra escultura manacorina ha patit la mateixa sort. Es tracta d’una representació de Neptú, Déu de les aigües, que l’artista Toni Galmés Bennàssar havia dissenyat per una altra campanya d’estiu i que fins fa uns mesos estava devora el punt d’informació turística de s’Illot. Des de fa setmanes l’obra estava cedida a l’ajuntament de Son Servera perquè fos col·locada a Cala Millor. Però les ànsies destructives d’uns pocs han deixat de la manera que veis a la imatge, un projecte fet amb molta il·lusió.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad