Les ‘Campanades a la manacorina’ tornaran a celebrar l’entrada d’any

Carme González Mestre i Sebastià Riera Pocoví en seran els presentadors

 

Per celebrar que comença l’any 2022 i en vistes de la impossibilitat sanitària de celebrar-les en viu, l’ajuntament de Manacor ha tornat apostar per unes campanades en streaming a través del seu canal de youtube. Serà, està clar, dia 31 de desembre a partir de les 23 h. Un programa molt especial i en format televisiu per a tota la comarca del Llevant, on hi haurà espectacles, ball, música, teatre, gloses i moltes sorpreses més. Els presentadors seran Carme González Mestre i Sebastià Riera Pocoví. Les Campanades a la Manacorina donarà l’entrada al 2022 d’una manera alternativa i divertida.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad