Les ‘Campanades a la manacorina’ tornaran a celebrar l’entrada d’any

Carme González Mestre i Sebastià Riera Pocoví en seran els presentadors

 

Per celebrar que comença l’any 2022 i en vistes de la impossibilitat sanitària de celebrar-les en viu, l’ajuntament de Manacor ha tornat apostar per unes campanades en streaming a través del seu canal de youtube. Serà, està clar, dia 31 de desembre a partir de les 23 h. Un programa molt especial i en format televisiu per a tota la comarca del Llevant, on hi haurà espectacles, ball, música, teatre, gloses i moltes sorpreses més. Els presentadors seran Carme González Mestre i Sebastià Riera Pocoví. Les Campanades a la Manacorina donarà l’entrada al 2022 d’una manera alternativa i divertida.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad