Ja hi ha els cantons per voltar el solar de devora l’escola Molí den Xema

La imatge

 

La propietat del solar que hi ha just devora de l’escoleta de Son Boga, el CEIP Molí den Xema o l’Escola Municipal de Mallorquí de Manacor ja ha començat a dur els cantons de marès per tancar-lo perimetralment. La manca de seguretat, cotxes o electrodomèstics abandonats i l’ocupació il·legal de la casa que hi ha de dins no deixen massa alternativa. L’aspecte negatiu és que això significaria la pèrdua de desenes de places d’aparcament improvitzat, però molt últil per a mares, pares i mestres dels centres educatius de la zona.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad