Foto de família amb el premi que ha rebut la regidoria de Medi Ambient

La imatge

 

L’ajuntament de Manacor va rebre fa només uns dies el Premi Rezero a la millor administració a nivell de les Illes Balears en prevenció de residus i com a reconeixement a la tasca iniciada fa dos anys en pro del reciclatge i l’aposta decidida per anar reduïnt les tones de residus que s’han d’anar a incinerar. Ahir tot l’equip tècnic que formala regidoria de Medi Ambient va posar per una fotografia amb el merescut guardó. “Ho hem volgut celebrar amb aquesta foto, en equip, així com feim la feina. Perquè totes les peces són importants i necessàries en aquest engranatge”, ha destacat el responsable polític, Sebastià Llodrà.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad