Una pregunta transcendental per començar l’any manacorí

La imatge

 

Dilluns, dia de mercat. Passejant per la plaça del Palau una pancarta deixa a molts de comprador mirant, entre curiosos i estorats, la façana principal de la parròquia dels Dolors de Manacor. I és que la pregunta és tan transcendental que deixa una mica en fora de joc: ‘¿Dios sirve para algo?’, diu en castellà. Però la sorpresa encara és més gran quan giram cap a la plaça Weyler, perquè n’hi ha una altra de pancarta blanca… i més del doble de grossa. En aquest cas és en català: ‘Déu serveix per a alguna cosa?’. Davall, una especie de misteri: ‘Atreveix-te a descobrir la Veritat’.

En anys estranys com els que hem passat i encara estam patint, resulta normal que l’Església es faci aquestes reflexions. La cuiositat, en aquest cas, és la manera de fer-la. En qualsevol cas, el missatge remet a una data: a partir de l’11 de gener, a una hora: les 20.30h i a un lloc: la sala d’acts de Crist Rei; a més d’un número de whatsapp.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad