Una pregunta transcendental per començar l’any manacorí

La imatge

 

Dilluns, dia de mercat. Passejant per la plaça del Palau una pancarta deixa a molts de comprador mirant, entre curiosos i estorats, la façana principal de la parròquia dels Dolors de Manacor. I és que la pregunta és tan transcendental que deixa una mica en fora de joc: ‘¿Dios sirve para algo?’, diu en castellà. Però la sorpresa encara és més gran quan giram cap a la plaça Weyler, perquè n’hi ha una altra de pancarta blanca… i més del doble de grossa. En aquest cas és en català: ‘Déu serveix per a alguna cosa?’. Davall, una especie de misteri: ‘Atreveix-te a descobrir la Veritat’.

En anys estranys com els que hem passat i encara estam patint, resulta normal que l’Església es faci aquestes reflexions. La cuiositat, en aquest cas, és la manera de fer-la. En qualsevol cas, el missatge remet a una data: a partir de l’11 de gener, a una hora: les 20.30h i a un lloc: la sala d’acts de Crist Rei; a més d’un número de whatsapp.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad