La reforma de l’hipòdrom de Manacor començarà aquest mes de gener

Els quasi 260.000 euros en millores afectaran a la cantina, la pèrgola i els banys, i suposaran una renovació important de les instal·lacions

 

L’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca (IEHM) ha adjudicat les obres de millora de l’Hipòdrom de Manacor, que començaran el mes de gener i tendran com a resultat la reforma de la cantina, la pèrgola i els banys. Es tracta d’unes millores per a cavallistes i també per a tota l’afició. Les obres s’han adjudicat per 258.853,55 euros i està previst que durin quatre mesos des del moment de la signatura del contracte. 

El projecte de reforma de la cantina suposarà engrandir-la, ampliar la cuina i instal·lar una zona de taules interior vidriada. Pel que fa a la pèrgola, estarà coberta per vegetació i donarà ombra als espectadors.  

Els banys seran també una altra instal·lació millorada, ja que se’n construiran dos de nous (un d’ells adaptats) que tendran entrada des de l’exterior. Alhora, es reformaran els existents, amb el reforç dels murs de contenció i el canvi de la coberta amb aïllament, i es repararan els ubicats a les quadres. Per últim, es construirà el punt de venda amb entrada des de l’exterior i es rotularà la paret del front de la tribuna.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad