Augment de positius tant a planta com a la UCI després del cap de setmana

Una onada que encara no té en compte el possible resultat advers de les festes nadalenques

 

Els positius per coronavirus que han hagut d’ingressar a l’hospital comarcal de Manacor no deixa de pujar, a l’espera de la repercusió que puguin tenir les festes nadalenques a la corba ascendent de les darreres setmanes. D’aquesta manera i segons les darreres informacions facilitades pel propi centre hospitalari, avui dilluns ja hi ha 33 ingressats per covid a la tercera planta i 5 més a llits de la Unitat de Cures Intensives (UCI), a l’espera d’un millor pronòstic.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad