Augment de positius tant a planta com a la UCI després del cap de setmana

Una onada que encara no té en compte el possible resultat advers de les festes nadalenques

 

Els positius per coronavirus que han hagut d’ingressar a l’hospital comarcal de Manacor no deixa de pujar, a l’espera de la repercusió que puguin tenir les festes nadalenques a la corba ascendent de les darreres setmanes. D’aquesta manera i segons les darreres informacions facilitades pel propi centre hospitalari, avui dilluns ja hi ha 33 ingressats per covid a la tercera planta i 5 més a llits de la Unitat de Cures Intensives (UCI), a l’espera d’un millor pronòstic.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad