Centenars de persones pugen a veure el gran Betlem de s’Ermita

Centenars de persones han començat a pujar aquest diumenge, des de les cinc de l’horabaixa, fins a dalt del puig de Santa Llúcia per poder disfrutar del gran Betlem de 40 metres quadrats, desplegat per l’Associació Cultural Sant Domingo a s’Ermita de la Mare de Déu del Roser on, a més, tothom que volia podia disfrutar d’un tassó de xocolata de franc. Una hora abans de l’horari previst idò, molts de manacorins ja pujaven en família a peu o en cotxe (un aspecte a solucionar per l’afluència i perquè en molts trams de la pujada no hi caben dos vehicles) i fins les vuit i mitja de l’horabaixa. El betlem tornarà a obrir els dies 2, 6 i 9 de gener.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad