Centenars de persones pugen a veure el gran Betlem de s’Ermita

Centenars de persones han començat a pujar aquest diumenge, des de les cinc de l’horabaixa, fins a dalt del puig de Santa Llúcia per poder disfrutar del gran Betlem de 40 metres quadrats, desplegat per l’Associació Cultural Sant Domingo a s’Ermita de la Mare de Déu del Roser on, a més, tothom que volia podia disfrutar d’un tassó de xocolata de franc. Una hora abans de l’horari previst idò, molts de manacorins ja pujaven en família a peu o en cotxe (un aspecte a solucionar per l’afluència i perquè en molts trams de la pujada no hi caben dos vehicles) i fins les vuit i mitja de l’horabaixa. El betlem tornarà a obrir els dies 2, 6 i 9 de gener.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad