Els primers alumnes de l’institut de Formació Professional de Na Camel·la

El primer dia de març de 1968 obria les seves portes l’institut de Formació Professional de Na Camel·la. Des d’aquell any han estat milers els alumnes que han passat per les seves aules i tallers, primer al passeig Antoni Maura i ara com a part de l’IES Manacor. Ara fa més de mig segle, les primeres fotografies de les fitxes els separaven en tres branques principals: Fusta, Metall i Electricitat. Més avall feim una repassada per la creació, segons explicava la revista Perlas y Cuevas de la segona quinzena d’abril de 1988, del nou centre formatiu.

FUSTA

 

METALL

 

ELECTRICITAT

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad