Els primers alumnes de l’institut de Formació Professional de Na Camel·la

El primer dia de març de 1968 obria les seves portes l’institut de Formació Professional de Na Camel·la. Des d’aquell any han estat milers els alumnes que han passat per les seves aules i tallers, primer al passeig Antoni Maura i ara com a part de l’IES Manacor. Ara fa més de mig segle, les primeres fotografies de les fitxes els separaven en tres branques principals: Fusta, Metall i Electricitat. Més avall feim una repassada per la creació, segons explicava la revista Perlas y Cuevas de la segona quinzena d’abril de 1988, del nou centre formatiu.

FUSTA

 

METALL

 

ELECTRICITAT

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad