Manacor suspèn oficialment les festes de Sant Antoni 2022

L’Ajuntament de Manacor i el Patronat de Sant Antoni han acordat suspendre tots els actes de les festes de Sant Antoni 2022. Les noves mesures implantades per part del Govern de les Illes Balears i que s’han publicat aquest matí al Butlletí Oficial de les Illes Balears fan impossible la festa a Manacor.

Les noves mesures estableixen que en nivell d’alerta 3 o superior «s’hauran d’establir controls d’aforament per a l’accés a tots els actes duits a terme en espais oberts o a l’aire lliure, com ara revetlles, concerts, ballades populars, sopars a la fresca o similars associats a la celebració de festes populars» i que «si l’espai no té establert una capacitat màxima o aforament determinat, aquest s’ha de calcular tenint en compte la disponibilitat d’un mínim de quatre metres quadrats per persona». A més, prohibeixen específicament els foguerons, les torrades i l’habilitació de zones destinades al consum d’aliments i begudes.

Els autèntics protagonistes de la festa de Sant Antoni són les persones que hi participen, no només gaudint de la festa si no també fent els foguerons i les carrosses de les beneïdes, pel que també s’han d’evitar concentracions els dies abans de la festa. Lamentant-ho molt, perquè és impossible fer-les com ens agradaria i per responsabilitat, se suspenen les festes de Sant Antoni 2022 a Manacor.

L’Ajuntament de Manacor i el Patronat de Sant Antoni lamenten profundament la cancel·lació de la festa per segon any consecutiu, i mantenen l’esperança que el 2023 la festa podrà celebrar-se amb l’alegria que mereix Manacor, després d’anys d’esforç i de responsabilitat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad