Històries de la grua (I): cada dilluns de mercat es retiren una mitjana de nou vehicles

Un servei que l’Ajuntament fins ara té externalitzat i pel qual ha de pagar un mínim anual

 

Aparcar prop del mercat dels dilluns sol ser una feina complicada. I no tan sols pels veïnats de Manacor sino pels visitants o pels propis places, que moltes vegades han d’anar a deixar els vehicles al llarg de la Via Portugal, un lloc on la Policia fa la vista grossa i per unes hores no es posa a multar les desenes de cotxes que ocupen la mitjana interior. Però hi ha casos en que no queda més remei, quan cotxes o furgonetes ocupen places restringides o aparquen davant garatges amb guals permanents. Ara sabem que cada dilluns, a les immediacions del mercat, el servei de grua contractat per l’ajuntament de Manacor ha de llevar una mitjana d’entre 8 i 9 vehicles.

Una xifra que en realitat li costa doblers al consistori, ja que té el servei externalitzat a Autosangar SA, i cada viatge de grua li costa entre 70 i 80 euros (té un contracte fixe anual, que si se supera ha de pagar factura a factura). Cosa que augmenta si parlam del que ha de pagar l’infractor per poder recuperar el cotxe ‘perdut’ i que en molts casos i depenent dels dies que està al depòsit de la Policia Local i la sanció corresponent, s’enfila als 200 euros de mitjana.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad