Històries de la grua (I): cada dilluns de mercat es retiren una mitjana de nou vehicles

Un servei que l’Ajuntament fins ara té externalitzat i pel qual ha de pagar un mínim anual

 

Aparcar prop del mercat dels dilluns sol ser una feina complicada. I no tan sols pels veïnats de Manacor sino pels visitants o pels propis places, que moltes vegades han d’anar a deixar els vehicles al llarg de la Via Portugal, un lloc on la Policia fa la vista grossa i per unes hores no es posa a multar les desenes de cotxes que ocupen la mitjana interior. Però hi ha casos en que no queda més remei, quan cotxes o furgonetes ocupen places restringides o aparquen davant garatges amb guals permanents. Ara sabem que cada dilluns, a les immediacions del mercat, el servei de grua contractat per l’ajuntament de Manacor ha de llevar una mitjana d’entre 8 i 9 vehicles.

Una xifra que en realitat li costa doblers al consistori, ja que té el servei externalitzat a Autosangar SA, i cada viatge de grua li costa entre 70 i 80 euros (té un contracte fixe anual, que si se supera ha de pagar factura a factura). Cosa que augmenta si parlam del que ha de pagar l’infractor per poder recuperar el cotxe ‘perdut’ i que en molts casos i depenent dels dies que està al depòsit de la Policia Local i la sanció corresponent, s’enfila als 200 euros de mitjana.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad