Demanen un carril bici que arribi fins el museu de Manacor

La imatge

 

L’Associació d’Amics del Museu de Manacor ja té el seu primer desig per escriure a la carta de Reis: aconseguir un carril bici entre el poble i el museu de la Torre dels Enagistes. Una manera segura d’aconseguir un transport alternatiu més net i gairebé igual de ràpid. Per això ja han presentat una instància a l’Ajuntament sol·licitant-lo i prest han anunciat que començaran una campanya de recollida de signatures.

“A la Jornada de Nadal que férem dia 11, aprofitàrem per demanar al patge reial que, enguany, ses majestats els reis d’Orient ens facin un regal: Un carril bici que arribi fins el Museu. Perquè hi poguem arribar amb més facilitat i fer el museu un lloc més accessible”, han anunciat per les xarxes socials.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad