Vicente Castro presenta el seu nou llibre ‘Historias de la granja Vista Hermosa’

Aquest divendres passat, 17 de desembre, es va presentar al restaurant Cas Basko el darrer llibre de l’escriptor manacorí Vicente Castro Álvaro. ‘Historias de la granja Vista Hermosa’, “un conte per a nins de a partir de set anys, entretingut i didàctic l’objectiu del qual és la transmissió d’una sèrie de valors que mai no s’haurien de perdre com la igualtat, el respecte i la companyonia i en contra del racisme i l’assetjament escolar”.

El llibre està editat per Mr. Momo i dissenyat i maquetat per Lantia Publishing SL a Sevilla. És una edició bilingüe: castellà i anglès i tindrà distribució nacional. Les il·lustracions són de Pep Mascaró Bauza i el pròleg és de Pilar Morey Piña. La traducció a l’anglès és de Sara Gracia García.

Sobre el seu autor, Vicente Castro i Álvaro podem dir que va néixer al poble segovià de Ventosilla el 1949 i al començament dels seixanta es va traslladar amb la seva família a Mallorca, per establir-se a Manacor.

Molt vinculat a l’hostaleria, Vicente va col·laborar amb la revista Perlas y Cuevas entre altres mitjans, tant com a articulista com a fotògraf. A Manacor va dirigir un gimnàs pioner en modalitats esportives i una cadena d’establiments fotogràfics a tota Mallorca. A mitjans dels noranta es va establir a República Dominicana on segueix viatjant amb assiduïtat. Ja retirat s’ha dedicat a escriure novel·les, o bé per a adults com ‘El secreto de la Cuevona de los Remedios’ o bé contes infantils com ‘El reino de las mil velas’, ‘Bellota y Peter: dos mariposas monarca’, entre d’altres.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad