Policies auxilien a una al·lota que volia tirar-se pels penya-segats de Cala Morlanda

Agents de la Policia Nacional de Manacor salven aquest diumenge una menor de llançar-se al buit

 

Diversos agents de la Policia Nacional van salvar, aquest diumenge dematí, la vida d’una menor que tenia la intenció de llevar-se la vida tirant-se pels penya-segats de Cala Morlanda. L’al·lota va avisar els equips d’emergència amb un gran nerviosisme i avisant que es volia llançar al buit. La ràpida actuació policial van aconseguir localitzar la jove i salvar-la al darrer instant agafant-la perquè no botés, i tranquilitzant-la fins a l’arribada dels serveis sanitaris.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad