Policies auxilien a una al·lota que volia tirar-se pels penya-segats de Cala Morlanda

Agents de la Policia Nacional de Manacor salven aquest diumenge una menor de llançar-se al buit

 

Diversos agents de la Policia Nacional van salvar, aquest diumenge dematí, la vida d’una menor que tenia la intenció de llevar-se la vida tirant-se pels penya-segats de Cala Morlanda. L’al·lota va avisar els equips d’emergència amb un gran nerviosisme i avisant que es volia llançar al buit. La ràpida actuació policial van aconseguir localitzar la jove i salvar-la al darrer instant agafant-la perquè no botés, i tranquilitzant-la fins a l’arribada dels serveis sanitaris.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad