Les campanades de Porto Cristo segueixen endavant

De moment i tot i la pujada de contagis per covid a la comarca

 

La complicada situació sanitària que fa augmentar dia a dia el nombre de casos positius per covid a la comarca de Llevant, no afecta (de moment) a la celebració de les campanades de cap d’any que s’han de dur a terme a la plaça del Carme de Porto Cristo. Així ho ha confirmat el regidor de Festes, Artur Aguiló, que recorda, però que “dependrà de l’evolució d’aquí al 31 de desembre”. Així com les de Manacor s’ha eliminat directament del programa de festes d’enguany, les de Porto Cristo segueixen previstes a partir de les 18 hores amb l’animació del grup La Hoguera.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad