Els hospitalitzats per coronavirus s’enfilen a Manacor fins prop de la trentena

Preocupació també per l’augment de positius per covid entre el professorat dels instituts

 

L’hospital comarcal de Manacor ha tornat a registrar avui unes xifres preocupants per les dates en les que ens trobam, a les portes de les festes de Nadal. En aquests moments el centre registra ja 25 persones ingressades que ocupen llits de la tercera planta, mentre que també n’hi ha 3 més a la Unitat de Cures Intensives (UCI) a l’espera que la seva situació millori.

Preocupació als instituts

Així mateix a alguns instituts de secundària del municipi hi ha preocupació per l’augment de casos positius entre la comunitat educativa. Els espais petits compartit a les juntes d’avaluació, per exemple, han fet que a centres com el Mossèn Alcover s’hagin detectat fins a 21 casos entre el professorat. Un aspecte que des de la conselleria d’Educació s’ha tractat que no es fes públic. Afortunadament les festes nadalenques ajudaran a estabilitzar els contagis.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad