Els hospitalitzats per coronavirus s’enfilen a Manacor fins prop de la trentena

Preocupació també per l’augment de positius per covid entre el professorat dels instituts

 

L’hospital comarcal de Manacor ha tornat a registrar avui unes xifres preocupants per les dates en les que ens trobam, a les portes de les festes de Nadal. En aquests moments el centre registra ja 25 persones ingressades que ocupen llits de la tercera planta, mentre que també n’hi ha 3 més a la Unitat de Cures Intensives (UCI) a l’espera que la seva situació millori.

Preocupació als instituts

Així mateix a alguns instituts de secundària del municipi hi ha preocupació per l’augment de casos positius entre la comunitat educativa. Els espais petits compartit a les juntes d’avaluació, per exemple, han fet que a centres com el Mossèn Alcover s’hagin detectat fins a 21 casos entre el professorat. Un aspecte que des de la conselleria d’Educació s’ha tractat que no es fes públic. Afortunadament les festes nadalenques ajudaran a estabilitzar els contagis.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad