El punt verd fa un betlem amb les figures que els manacorins duen a reciclar

La imatge

 

Els treballadors que diàriament fan feina a l’ecoparc de la carretera de Felanitx de Manacor, vient que ara que toca fer una altra vegada els betlems nadalencs i que la gent ha renovat les figures antigues que tenia per capses per una altres de més noves, han decidit crear una representació aprofitant els animals, la verge, sant Josep, els àngels o algun ‘caganer’ que els manacorins anaven a tirar per ser reciclats. Així, a l’entrada del punt verd, l’estampa nadalenca es va ampliant dia a dia desitjant les bones festes a tot aquell qui entra. Evidentment després de ser reutilitzats per festes els ‘personatges’ seran separats i reciclats.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad