Bosses de cotó i imants per a qui vagi a comprar a ses Verdures

La imatge

 

“Si véns a comprar a la plaça de les Verdures, demana el teu imant de les fruites i verdures d’hivern i la teva bossa de cotó orgànic!”. Amb aquest missatge l’ajuntament de Manacor vol atreure compradors al mercat de la plaça Constitució (de ses Verdures) com a part també de la campanya ‘Menja sa, d’aquí!’ per donar suport als productors locals, fent salut i contribuïnt a la reducció de la petjada ecològica de determinats models de consum basats en la importació. 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad