Bosses de cotó i imants per a qui vagi a comprar a ses Verdures

La imatge

 

“Si véns a comprar a la plaça de les Verdures, demana el teu imant de les fruites i verdures d’hivern i la teva bossa de cotó orgànic!”. Amb aquest missatge l’ajuntament de Manacor vol atreure compradors al mercat de la plaça Constitució (de ses Verdures) com a part també de la campanya ‘Menja sa, d’aquí!’ per donar suport als productors locals, fent salut i contribuïnt a la reducció de la petjada ecològica de determinats models de consum basats en la importació. 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad