Rafel Nadal, confinat a ca seva per covid

El tennista manacorí, Rafel Nadal, ha donat positiu per Covid al seu retorn del torneig d’Abu Dhabi i ara és confinat a ca seva. Ja ha informat sobre els seus contactes directes, entre ells el rei emèrit Joan Carles. Aquesta és el comunicat que ha penjat a xarxes socials.

“Hola a tothom. Volia anunciar-vos que en el meu retorn a casa després de disputar el torneig d’Abu Dhabi, he donat positiu per COVID a la prova PCR que se m’ha realitzat en arribar a Espanya.

Tant a Kuwait com a Abu Dhabi passarem controls cada dos dies i tots van resultar negatius, el darrer sent divendres i tenint els resultats en dissabte.

Estic passant uns moments desagradables però confio a anar millorant a poc a poc. Ara estic confinat a casa i he informat del resultat les persones que han estat en contacte amb mi.

Com a conseqüència de la situació he de tenir total flexibilitat amb el meu calendari i aniré analitzant les meves opcions depenent de la meva evolució. Us mantindré informats sobre els meus futurs tornejos! Gràcies a tots per endavant pel suport i la comprensió”

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad