La pista d’atletisme serà repintada per tornar-hi a dur competicions

El regidor d’Esports ja ha encarregat les gestions pertinents a Urbanisme perquè es pugui fer durant 2022

 

La pista d’atletisme de la Torre dels Enagistes de Manacor tornarà a ser repintada 15 anys després. Aquest és el compromís de la delegació d’Esports de l’Ajuntament, que ha replegat la demanda del Club Atletisme Manacor i de corredors no federats per tal que, d’una vegada per totes, el consistori es faci càrrec de la seva responsabilitat per tal de fer que la pista pugui tornar a acollir competicions oficials, absents a Manacor des d’abans de la pandèmia.

“Repintar totes les línies i demés té un cost elevat que, tot i que no passarà dels 40.000 euros i no s’haurà de fer un contracte major, sí que s’han de fer tots els tràmits amb Urbanisme per tal de redactar el projecte com a obra i treure’l a licitació”, explica el regidor de l’àrea, Artur Aguiló (PSOE), conscient de la importància de tirar-ho endavamt dins l’any 2022 per així lograr que la Federació Balear no deixi sense una possible homologació a la pista manacorina.

El passat dimecres durant l’assemblea ciutadana celebrada al teatre municipal, el president del Club Atletisme Manacor, Tomàs Pomar, va reclamar una reunió amb el delegat per tal de tractar distints aspectes com el del retorn de les competicions a la pista dels Enagistes, la zona d’aparcaments o en quina situació es troba el projecte d’allargar les instal·lacions de davall la graderia perquè club i usuaris tenguin més espai i poder eliminar la caseta prefabricada que hi ha actualment on, entre d’altre coses, s’hi col·loca la tecnologia per la foto finish.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad