Molta gent i ambient a la fira nadalenca de na Camel·la

La imatge

 

Cap de setmana de fira nadalenca. Després de la celebrada fa uns dies a Porto Cristo, ara ha estat el torn de Manacor, que ha desplegat firaires i ambient al llarg de l’avinguda Antoni Maura (na Camella). La gent ha respost i veïns i famílies senceres ha passejat entre un esperit nadalenc, amplificat per la música en directe.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad