La Policia Local de Manacor es forma en noves tècniques d’intervenció

Trenta agents de la Policia Local de Manacor han assistit durant les dues darreres setmanes a una formació específica sobre Intervenció Policial, que ha combinat assumptes teòrics com ara la legislació vigent i aplicable, i la pràctica, amb continguts sobre assistència sanitària i intervenció a immobles i espais oberts. 

El curs, que s’ha impartit al Poliesportiu municipal Na Capellera, ha format els agents en tàctiques i tècniques d’aproximació i progressions a immobles, formacions en espais oberts, control i arrest i trasllat de detinguts. Així mateix, també s’ha centrat en l’assistència sanitària, com ara la localització d’hemorràgies severes i pneumotòrax, la col·locació del torniquet, de benes hemostàtiques o de pegats oclusius i el trasllat de ferits. Els agents també han rebut formació teòrica sobre la legislació vigent en aquesta matèria, és a dir, la Llei Orgànica 2/1986 de forces i cossos de seguretat, la Llei 4/2013 de coordinació de les Policies Locals de les Illes Balears i la Llei d’Enjudiciament Criminal. 

“La Policia Local del futur ha de combinar la proximitat amb la professionalitat, per això, amb la formació dels agents avançam cap a un millor servei”, assegura el delegat de Policia Local de l’Ajuntament de Manacor, Joan Gaià.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad