Sant Antoni ja ha arribat a la plaça des Mercat

La imatge

 

Dies abans que, si tot va bé, es celebri el primer ball de Sant Antoni a la plaça Ramon Llull de Manacor, Sant Antoni ja hi ha fet acta de presència. Això sí en forma de ‘iglú’ verd… és a dir en forma de contenidor per a envasos de vidre. L’empresa Ecovidrio, que fa poc ja va col·locar-ne un de rosa (dissenyat per Agatha Ruiz de la Prada) contra el càncer de mama a la rambla del Rei en Jaume, ha estat l’encarregada de ‘plantar-lo’ a un lateral, i com a mesura per fomaentar el reciclatge de les possibles botelles de vi o herbes que puguin consumir-se durant la propera festa del gener. El dibuix del contenidor representa, òbviament, al sant amb tots els seus atributs, enmig de flames.

Així mateix, i en aquest cas ha estat l’Ajuntament, a la part del cadafal també s’hi ha instal·lat una gran alternadora per donar electricitat als actes de Sant Antoni que s’hi facin. Per dissimular-la s’ha tapat amb quatre cares dibuixades amb dimonis (i les dimònies liles) ballant envoltant el sant ermità.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad