Sant Antoni ja ha arribat a la plaça des Mercat

La imatge

 

Dies abans que, si tot va bé, es celebri el primer ball de Sant Antoni a la plaça Ramon Llull de Manacor, Sant Antoni ja hi ha fet acta de presència. Això sí en forma de ‘iglú’ verd… és a dir en forma de contenidor per a envasos de vidre. L’empresa Ecovidrio, que fa poc ja va col·locar-ne un de rosa (dissenyat per Agatha Ruiz de la Prada) contra el càncer de mama a la rambla del Rei en Jaume, ha estat l’encarregada de ‘plantar-lo’ a un lateral, i com a mesura per fomaentar el reciclatge de les possibles botelles de vi o herbes que puguin consumir-se durant la propera festa del gener. El dibuix del contenidor representa, òbviament, al sant amb tots els seus atributs, enmig de flames.

Així mateix, i en aquest cas ha estat l’Ajuntament, a la part del cadafal també s’hi ha instal·lat una gran alternadora per donar electricitat als actes de Sant Antoni que s’hi facin. Per dissimular-la s’ha tapat amb quatre cares dibuixades amb dimonis (i les dimònies liles) ballant envoltant el sant ermità.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad