Sa Mesura, finalista en la categoria de comerç més sostenible

La imatge

 

Marina Massot Segura, de la botiga Sa Mesura de Manacor ha quedat finalista aquesta setmana, en la categoria de comerç, a la gala dels premis de Rezero-Fundació Prevenció Residus i Consum per haver impulsat projectes d’economia circular, reutilització, contra el malbaratament i el consum responsable. “Sa Mesura és un exemple de reducció i reutilització d’envasos i compta amb el segell de Comerç Verd de Rezero”, ha dit l’ajuntament de Manacor que ha guanyat un premi per l’impuls donat des de fa uns anys a les polítiques de reciclatge.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad