Sa Mesura, finalista en la categoria de comerç més sostenible

La imatge

 

Marina Massot Segura, de la botiga Sa Mesura de Manacor ha quedat finalista aquesta setmana, en la categoria de comerç, a la gala dels premis de Rezero-Fundació Prevenció Residus i Consum per haver impulsat projectes d’economia circular, reutilització, contra el malbaratament i el consum responsable. “Sa Mesura és un exemple de reducció i reutilització d’envasos i compta amb el segell de Comerç Verd de Rezero”, ha dit l’ajuntament de Manacor que ha guanyat un premi per l’impuls donat des de fa uns anys a les polítiques de reciclatge.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad