El carrer més nadalenc de Manacor és a Sa Torre

La imatge

 

Fora del centre històric i peatonal de Manacor també hi ha vida per Nadal. I si de llums o ‘neules’ es tracta no hi ha més guanyador que un carrer que es troba un quilòmetre enfora i que creua el barri treballador de sa Torre. Es tracta del carrer Formentera, on al seu inici, si començam per l’avinguda Mossèn Alcover, ja hi ha un tram ple de balcons il·luminats amb llums elèctiques i decoració als portals, a més d’una tira de neules plastificades que van de banda a banda de frontis. Un espectacle que llueix especialment quan es fa fosc. A més, cal recordar que en aquest mateix carrer, però en aquest cas ja quan acaba a la ronda de Felanitx, ja es pot visitar el gran betlem animat de Magí Sureda. No de bades, idò, és el carrer amb més esperit nadalenc de la ciutat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad