Baixen els accidents de trànsit al centre de Manacor

L’exemple més clar és el del carrer Francesc Gomila que ha passat de 7 a només 1 accident anual

 

Dades comparatives entre 2019 i 2021 aporten un descens notable dels accidents de trànsit al centre de la ciutat de Manacor. Així a carrers com ara Francesc Gomila, s’ha passat de 7 accidents en un any a només 1. El mateix ha passat al carrer de Ciutat (Joan Lliteres) o la xifra s’ha reduït de 3 xocs a 1 en el mateix periode temporal. Finalment i de forma més minsa, tant al carrer Nou com al carrer de Jaume II, s’ha passat d’un accident a zero en els dos casos. Segons l’Ajuntament les causes s’han d’anar a cercar tant a la implantació de la zona ZPR com al confinament que durant mesos va suspendre de forma dràstica bona part del trànsit rodat manacorí.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad