Baixen els accidents de trànsit al centre de Manacor

L’exemple més clar és el del carrer Francesc Gomila que ha passat de 7 a només 1 accident anual

 

Dades comparatives entre 2019 i 2021 aporten un descens notable dels accidents de trànsit al centre de la ciutat de Manacor. Així a carrers com ara Francesc Gomila, s’ha passat de 7 accidents en un any a només 1. El mateix ha passat al carrer de Ciutat (Joan Lliteres) o la xifra s’ha reduït de 3 xocs a 1 en el mateix periode temporal. Finalment i de forma més minsa, tant al carrer Nou com al carrer de Jaume II, s’ha passat d’un accident a zero en els dos casos. Segons l’Ajuntament les causes s’han d’anar a cercar tant a la implantació de la zona ZPR com al confinament que durant mesos va suspendre de forma dràstica bona part del trànsit rodat manacorí.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad