Arriben a 20 els positius ingressats per covid a Manacor

Notícies tristes des de l’hospital comarcal a pocs dies de les celebracions nadalenques

 

La xifra d’ingressats per coronavirus que diàriament ens facilita la gerència de l’hospital comarcal de Manacor, denota una tendència a l’alça que complica molt les futures celebracions de les festes de Nadal. Així les coses, avui ja són dues persones més les que ocupen llits de la tercera planta i en total ja en són 18, al qui se’ls ha de sumar els dos pacients més que continuen en estat més greu a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad