Arriben a 20 els positius ingressats per covid a Manacor

Notícies tristes des de l’hospital comarcal a pocs dies de les celebracions nadalenques

 

La xifra d’ingressats per coronavirus que diàriament ens facilita la gerència de l’hospital comarcal de Manacor, denota una tendència a l’alça que complica molt les futures celebracions de les festes de Nadal. Així les coses, avui ja són dues persones més les que ocupen llits de la tercera planta i en total ja en són 18, al qui se’ls ha de sumar els dos pacients més que continuen en estat més greu a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad