“Això que són ecologistes i que hi ha bona sintonia a l’equip de govern és només de boca”

La portaveu del PP de Manacor, Maria Antònia Sansó, demana explicacions a PSOE i Més-Esquerra per la tala de pins emblemàtics a Porto Cristo

 

El Partit Popular de Manacor demana explicacions al batle per la polèmica tala d’arbres a Portocristo ja que “la història es repeteix, fa un any ja va passar el mateix a s’Illot per la descoordinació entre Urbanisme (PSOE) i Medi Ambient (Més-Esquerra)”.

En aquest sentit, la portaveu del Grup Popular Municipal, Maria Antònia Sansó, remarca que “això que són ecologistes i que hi ha bona sintonia a l’equip de govern és només de boca; la gestió és caòtica i afecta directament els manacorins i manacorines que cada dos per tres han d’estar denunciant fets com els ocorreguts una altra vegada”.

“Han talat els tres pins emblemàtics del passeig de la Sirena de Porto Cristo sense ni tan sols avisar els veïnats” argumenta Sansó que afegeix que “volem les respectives explicacions en ser un tema tan sensible com és la tala d’arbres al terme municipal” .

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad