La peixateria municipal és a punt de tornar a tancar només 16 mesos després

A l’empresa no li acaben de sortir el números i vol deixar la concessió en acabar el mes

 

Manacor tornarà a quedar sense peixateria al centre de la ciutat només 16 mesos després de reobrir. Així ho ha fet saber l’empresa que la gestiona, Pescados David Castel SL, a l’ajuntament manacorí, que en aquests moments cerca fórmules alternatives per no haver de tornar a treure a concurs la instal·lació de la plaça de ses Verdures. “Nosaltres estam molt contents perquè creim que ha revitalitzat l’espai, però l’empresa ens han fet saber que no acaben de sortir els números i que volen renunciar en acabar aquest mes”, explica la responsable municipal de la plaça, Cristina Capó, que desitja que durant les properes setmanes es pugui arribar a un acord de darrer moment.

La peixateria de la plaça de ses Verdures

 

De no ser així el local tornaria a rodar clau i el consistori hauria de tornar a treure a concurs la concessió, que en aquests moments era de cinc anys, prorrogable per cinc més. Un punt al que no vol arribar “ja que això suposaria tornar a deixar sense peix a gent que ja hi està acostumada” i tornar a començar un procés que podria durar anys.

En aquests moments, Pescados David Castel SL paga a l’ajuntament de Manacor 8.400 euros anuals (el preu de sortida era de 4.500 euros), a raó de 700 euros mensuals. Una xifra que podria baixar per intentar arribar a un acord. El local de la peixateria té una superfície de 64 metres quadrats i està distribuït en una zona d’atenció al públic, zona de venda i manipulació, zona d’obrador, un vestidor i un bany. A més d’una cambra frigorífica ja instal·lada.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad