Sant Antoni continua endavant sense mesures restrictives especials

La reunió d’avui capvespre a Palma ha determinat que tot continua igual a sa Pobla, Artà i Manacor sempre que el ritme de contagis no es dispari

 

Finalment Sant Antoni continua endavant. La reunió mantinguda avui capvespre entre els batles ‘santantoniers’ dels municipis d’Artà, sa Pobla i Manacor (que finalment no hi ha pogut assistir en ser a l’Assemblea Ciutadana del teatre municipal) amb Presidència del Govern i representants de la conselleria de Salut, ha determinat que no s’imposaran de moment mesures o restriccions sanitàries especials per aquestes festes tradicionals, sempre i quan l’augment de casos positius per covid a Mallorca no es dispari d’aquí a Nadal.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad