Sant Antoni continua endavant sense mesures restrictives especials

La reunió d’avui capvespre a Palma ha determinat que tot continua igual a sa Pobla, Artà i Manacor sempre que el ritme de contagis no es dispari

 

Finalment Sant Antoni continua endavant. La reunió mantinguda avui capvespre entre els batles ‘santantoniers’ dels municipis d’Artà, sa Pobla i Manacor (que finalment no hi ha pogut assistir en ser a l’Assemblea Ciutadana del teatre municipal) amb Presidència del Govern i representants de la conselleria de Salut, ha determinat que no s’imposaran de moment mesures o restriccions sanitàries especials per aquestes festes tradicionals, sempre i quan l’augment de casos positius per covid a Mallorca no es dispari d’aquí a Nadal.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad