L’hospital limita a dues les hores per visitar els ingressats

L’Hospital de Manacor té aquest dimecres 16 pacients amb còvid a la planta i dos a UCI. Davant l’augment de casos i “per seguretat dels pacients”, es canvia el protocol de visites que estaran limitades a dues hores al dia: de 13 a 14 hores i de 20 a 21 hores. Només podrà pujar a planta una persona per pacient i «és recomanable» que estiguin vacunats.

A la circular que ha enviat el centre sanitari, es demana la col·laboració de la ciutadania per “protegir els pacients” i s’assegura que tant a les 14 hores com a les 21 hores el personal de seguretat farà la pertinent supervisió perquè no quedin acompanyants a les habitacions.

Evidentment, hi ha excepcions com és el cas dels pacients pediàtrics o d’obstetrícia que sempre podran estar acompanyats de persones. A més a més, si l’equip sanitari considera que el pacient és gran dependent, tindrà un acompanyant durant l’ingrés. Aquest familiar haurà de portar visible una targeta vermella (d’acompanyant) que us facilitaran de l’hospital i que haurà de presentar “sempre” a l’entrada al centre.

Així mateix, l’Hospital de Manacor fa una crida a la “responsabilitat per protegir els pacients evitant les relacions socials en sortir de l’hospital”. També demana portar el mínim de pertinències personals per evitar la contaminació creuada.

A més, es recorda que la mascareta és obligatòria i es posa èmfasi en la necessitat de mantenir la distància interpersonal i l’adequada higiene de mans amb gel hidroalcohòlic. La informació mèdica es donarà directament al pacient o via telefònica si l’ingressat és dependent.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad