L’hospital limita a dues les hores per visitar els ingressats

L’Hospital de Manacor té aquest dimecres 16 pacients amb còvid a la planta i dos a UCI. Davant l’augment de casos i “per seguretat dels pacients”, es canvia el protocol de visites que estaran limitades a dues hores al dia: de 13 a 14 hores i de 20 a 21 hores. Només podrà pujar a planta una persona per pacient i «és recomanable» que estiguin vacunats.

A la circular que ha enviat el centre sanitari, es demana la col·laboració de la ciutadania per “protegir els pacients” i s’assegura que tant a les 14 hores com a les 21 hores el personal de seguretat farà la pertinent supervisió perquè no quedin acompanyants a les habitacions.

Evidentment, hi ha excepcions com és el cas dels pacients pediàtrics o d’obstetrícia que sempre podran estar acompanyats de persones. A més a més, si l’equip sanitari considera que el pacient és gran dependent, tindrà un acompanyant durant l’ingrés. Aquest familiar haurà de portar visible una targeta vermella (d’acompanyant) que us facilitaran de l’hospital i que haurà de presentar “sempre” a l’entrada al centre.

Així mateix, l’Hospital de Manacor fa una crida a la “responsabilitat per protegir els pacients evitant les relacions socials en sortir de l’hospital”. També demana portar el mínim de pertinències personals per evitar la contaminació creuada.

A més, es recorda que la mascareta és obligatòria i es posa èmfasi en la necessitat de mantenir la distància interpersonal i l’adequada higiene de mans amb gel hidroalcohòlic. La informació mèdica es donarà directament al pacient o via telefònica si l’ingressat és dependent.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad