L’arbre de Nadal torna en camió a Sa Bassa després de ser reparat

La imatge

 

Després que la forta ventada de fa uns dies el tomés avall, el gran arbre de Nadal de Manacor (de 8 metres d’alçada) ja torna a lluir a la plaça de sa Bassa. Avui dematí, operaris municipals el transportaven a les 10 del matí des de la nau de la brigada fins al seu lloc de gala. Ho feien dins un camió i en dues parts separades que després han hagut de ser juntades i connectades perquè pugui tornar a ser encès avui vespre. Recordam que el vent el va tirar enterra i el va fer malbé, per la qual cosa va haver de ser llevat i reparat per motius de seguretat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad