L’arbre de Nadal torna en camió a Sa Bassa després de ser reparat

La imatge

 

Després que la forta ventada de fa uns dies el tomés avall, el gran arbre de Nadal de Manacor (de 8 metres d’alçada) ja torna a lluir a la plaça de sa Bassa. Avui dematí, operaris municipals el transportaven a les 10 del matí des de la nau de la brigada fins al seu lloc de gala. Ho feien dins un camió i en dues parts separades que després han hagut de ser juntades i connectades perquè pugui tornar a ser encès avui vespre. Recordam que el vent el va tirar enterra i el va fer malbé, per la qual cosa va haver de ser llevat i reparat per motius de seguretat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad