Els ingressats per covid tornen a pujar de manera preocupant

Preocupant és la paraula que millor defineix l’estat sanitari en que es troba el municipi de Manacor i tot el Sector Sanitari de Llevant que té l’hospital comarcal com a centre de referència. I és que avui ja són 16 els pacients ingressats a la tercera planta i 2 més els que han hagut de ser traslladats a la Unitat de Cures Intensives (UCI) en estat més greu.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad