“Per què sense cita passes abans la ITV que els professionals que hem de reservar?”

El portaveu de l’Associació d’Empresaris de Llevant no entén com la Conselleria els segueix posant problemes a l’estació de Manacor

 

Passades les vuit del matí l’estació de la ITV de Manacor està traquila, només amb un parell de cotxes aparcats i sense vehicles que hagin de fer coa esperant a ser atesos i passar la pertinent i obligatòria Inspecció Tècnica. Una estampa que podria ser positiva i un bon símptoma però que, segons explica el portaveu de l’Associació d’Empresaris de Llevant Mateu Català, amaga una realitat paral·lela que fa que els professionals del sector tenguin molts de problemes a l’hora de demanar cites.

Estació de la ITV al polígon industrial de Manacor

 

“No entenem com mentre l’estació està buida i sense problemes aparents de saturació, a nosaltres ens tenguin el calendari bloquejat i no poguem demanar hores més enllà del 30 de gener. Vivim d’això i creim que hauríem de poder planificar la nostra feina a mitjan plaç i tenir cites ja dins els mesos de febrer, març o abril. Es tracta d’una qüestió d’incompetència per part de la conselleria responsable.

La conselleria insular a la que es refereix Català és la Mobilitat i Infraestructures que controla Iván Sevillano (Podem), a qui l’associació ha demanat en reiterades ocasions una reunió personal perquè els expliqui en quin punt està la situació i perquè hi ha tants problemes. Una petició que encara ara no ha tengut cap resposta. “Fa mesos que ho sol·licitam, però passen de nosaltres i ni tan sols hem rebut cap resposta per escrit. Consideram que hauríem de poder obtenir cites prèvies sense matrícula, simplement perquè és important per poder mantenir un negoci quan fas feina amb vehicles”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad