Manacor aprova les tarifes per aparcar a les ‘zones d’alta rotació comercial’ de la ZPR

Aquests aparcaments estaran ubicats als carrers de l’Amargura, Olesa, Rector Caldentey, plaça Constitució i plaça del Rector Rubí

 

El ple municipal d’aquest dilluns horabaixa ha aprovat, amb els vots de l’equip de govern format per MÉS-Esquerra, PSIB-PSOE i Podem i l’abstenció dels grups de l’oposició, formada per PP, El Pi i AIPC-SyS, la modificació de l’ordenança reguladora de la taxa per a l’estacionament de vehicles a les vies públiques.

Amb aquesta modificació s’avança cap a la creació de les Zones d’Alta Rotació Comercial incloses dins la ZPR. La modificació inclou una tarifa de 0,10 euros l’hora per a l’estacionament de vehicles a la zona d’Alta Rotació Comercial ZPR. «Fixam una quantitat molt baixa a la Zona d’Alta Rotació que estableix la ZPR, que té com a objectiu evitar que un mateix vehicle vagi ampliant el temps d’estada a un mateix aparcament i que sigui fàcil trobar aparcament a aquesta zona», ha explicat del batle, Miquel Oliver.

Els aparcaments de la Zona d’Alta Rotació Comercial s’ubicaran a les vies d’accés lliure de la ZPR i tothom hi podrà aparcar en horari comercial, tot i que el temps màxim d’estacionament serà d’una hora. Els nous parquímetres que es començaran a instal·lar permetran identificar les matrícules i facilitar aquest nou sistema de rotació.

«Amb la ZPR no hem eliminat ni una sola plaça d’aparcament, i amb aquestes Zones d’Alta Rotació Comercial tenim l’objectiu d’afavorir el comerç», ha assegurat el batle de Manacor.

Aquests aparcaments estaran ubicats als carrers de l’Amargura, Olesa, Rector Caldentey, plaça Constitució i plaça del Rector Rubí.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad