Manacor aprova les tarifes per aparcar a les ‘zones d’alta rotació comercial’ de la ZPR

Aquests aparcaments estaran ubicats als carrers de l’Amargura, Olesa, Rector Caldentey, plaça Constitució i plaça del Rector Rubí

 

El ple municipal d’aquest dilluns horabaixa ha aprovat, amb els vots de l’equip de govern format per MÉS-Esquerra, PSIB-PSOE i Podem i l’abstenció dels grups de l’oposició, formada per PP, El Pi i AIPC-SyS, la modificació de l’ordenança reguladora de la taxa per a l’estacionament de vehicles a les vies públiques.

Amb aquesta modificació s’avança cap a la creació de les Zones d’Alta Rotació Comercial incloses dins la ZPR. La modificació inclou una tarifa de 0,10 euros l’hora per a l’estacionament de vehicles a la zona d’Alta Rotació Comercial ZPR. «Fixam una quantitat molt baixa a la Zona d’Alta Rotació que estableix la ZPR, que té com a objectiu evitar que un mateix vehicle vagi ampliant el temps d’estada a un mateix aparcament i que sigui fàcil trobar aparcament a aquesta zona», ha explicat del batle, Miquel Oliver.

Els aparcaments de la Zona d’Alta Rotació Comercial s’ubicaran a les vies d’accés lliure de la ZPR i tothom hi podrà aparcar en horari comercial, tot i que el temps màxim d’estacionament serà d’una hora. Els nous parquímetres que es començaran a instal·lar permetran identificar les matrícules i facilitar aquest nou sistema de rotació.

«Amb la ZPR no hem eliminat ni una sola plaça d’aparcament, i amb aquestes Zones d’Alta Rotació Comercial tenim l’objectiu d’afavorir el comerç», ha assegurat el batle de Manacor.

Aquests aparcaments estaran ubicats als carrers de l’Amargura, Olesa, Rector Caldentey, plaça Constitució i plaça del Rector Rubí.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad