Es disparen els ingressos per covid a l’hospital de Manacor

Es situen en xifres a les que no s’arribava des d’abans dels mesos d’estiu

 

El cap de setmana no ha estat gens propici a l’estabilització dels contagis per covid, almanco a la comarca manacorina, on s’ha registrat un augment notable dels casos i del nombre de persones que han hagut de ser ingressades per coronavirus a l’hospital comarcal. Ara mateix ja són 13 els pacients positius que ocupen llits de la tercera planta, una pujada sensible respecte els 7 de divendres. Això sí, i com a dada positiva, sabem que l’únic pacient que la setmana passada era a la UCI ja ha pogut ser traslladat a planta.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad