Es disparen els ingressos per covid a l’hospital de Manacor

Es situen en xifres a les que no s’arribava des d’abans dels mesos d’estiu

 

El cap de setmana no ha estat gens propici a l’estabilització dels contagis per covid, almanco a la comarca manacorina, on s’ha registrat un augment notable dels casos i del nombre de persones que han hagut de ser ingressades per coronavirus a l’hospital comarcal. Ara mateix ja són 13 els pacients positius que ocupen llits de la tercera planta, una pujada sensible respecte els 7 de divendres. Això sí, i com a dada positiva, sabem que l’únic pacient que la setmana passada era a la UCI ja ha pogut ser traslladat a planta.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad