El centre cívic de s’Illot serà demolit per construir-hi una escoleta

Un projecte públic de 300.000 euros que evitarà que les mares i pares s’hagin de desplaçar fins a Porto Cristo o Sa Coma

 

Les aules del centre cívic de s’Illot, situades just darrera de la Unitat Bàsica de Salut (al carrer Vauma), seran tirades avall per poder construir-hi en el seu lloc una escoleta per infants de 0 a 3 anys. Així ho ha confirmat el regidor d’Educació de l’ajuntament de Manacor, Mateu Marcé, qui ha detallat  que el projecte ja es troba en fase de redacció per un total de 15.000 euros. La primera passa d’una obra d’uns 300.000 euros de pressupost total que es preveu iniciar dins l’any que ve i que constaria de dues unitats i una capacitat per a 30 alumnes.

Així mateix també s’habilitarà una sala polivalent amb funcions socials i de psicomotricitat. Totes elles en planta baix i no elevades com estan edificades actualment. “Els arquitectes i tècnics han vist que era impossible mantenir l’estructura que hi ha ara, així que s’haurà de tomar i fer aules noves”, explica Marcé, que destaca que d’aquesta manera tots els pares silloters que fins ara s’havien de desplaçar fins a Sa Coma o Porto Cristo per dur els seus fills i filles a l’escoleta, ja no s’hauran de moure. Cal recordar que fins fa uns anys a s’Illot hi havia una escoleta privada, però que mai n’hi ha hagut cap de pública.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad