Presentació de les publicacions dels Premis Ciutat de Manacor 2021

La imatge

 

La Institució Pública Antoni Maria Alcover ha acollit avui la presentació de les publicacions de les obres guanyadores dels Premis Ciutat de Manacor 2021 i un col·loqui amb els autors. El passat mes de juny ja s’anunciaren els guardons: El doctor en Història Antiga i Arqueologia Antoni Puig Palerm ha guanyat el Premi Ciutat de Manacor d’Assaig Antoni M. Alcover amb l’obra Mallorca i la conquesta romana de les Gimnèsies; el director d’escena i dramaturg Josep M. Diéguez i de Jaureguízar ha guanyat el Premi Ciutat de Manacor de Teatre Jaume Vidal i Alcover amb l’obra Via 870; la poeta Mireia Cassanyes Dalmau ha guanyat el Premi Ciutat de Manacor de Poesia Miquel Àngel Riera amb l’obra L’ombra forana. El Premi Ciutat de Manacor de Novel·la Maria Antònia Oliver ha quedat desert. “Amb les vostres obres, amb les Humanitats, feim una societat millor. Gràcies”, ha dit el batle de Manacor, Miquel Oliver.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad