150.000 euros per solucionar goteres i comprar arrambadors pel cementiri

Inclosos dins els darrers pressupostos municipals per a 2022

 

Els pressupostos municipals per a 2022 han inclòs dues partides importants per solucionar una serie de problemes del cementiri municipal de Son Coletes de Manacor. Sobretot una de 25.000 euros que servirà per solventar d’una forma definitiva les goteres i filtracions d’aigua que hi ha des de les terrasses superiors de les ales de la part nova, i que afecten directament a les zones de nínxols d’abaix.

Així mateix, el regidor responsable de l’àrea, Carles Grimalt (Podem) feia saber durant el darrer ple ordinari, que també s’invertiran 125.000 euros més destinats a la compra d’arrambadors que s’aniran col·locant a distints llocs per a facilitar els accesos. A més, estan previstes una serie de petites obres a diferents capelles del cementiri afectades per humitats i manca de manteniment acumulat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad