El vent toma una gran branca i obliga a tallar el trànsit a l’avinguda des Torrent

La imatge 

 

Les fortes ratxes de vent d’aquestes darreres hores han tomat una gran branca d’un dels arbres de l’avinguda del Torrent, el que ha obligat a tancar momentàniament el trànsit rodat. L’ajuntament de Manacor ha hagut de cridar efectius de la Policia Local i dels Bombers de Mallorca per solucionar el problema. No s’han hagut de lamentar danys ni personals ni materials.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad