L’Hospital torna a tenir un pacient de covid a la UCI

Paral·lelament també han pujat els ingressats a planta

 

L’hospital comarcal de Manacor ja torna a tenir un malalt positiu per coronavirus que ha hagut de ser traslladat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) després de mesos sense una incidència tan greu. A més, el nombre d’afectats per covid que han hagut de ser ingressats a la tercera planta, ja és de 7. Ara des del centre hospitalari es confia en la responsabilitat ciutadana per no fer crèixer aquestes xifres, que serien preocupants a pocs dies que comencin les celebracions de Nadal.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad