L’Hospital torna a tenir un pacient de covid a la UCI

Paral·lelament també han pujat els ingressats a planta

 

L’hospital comarcal de Manacor ja torna a tenir un malalt positiu per coronavirus que ha hagut de ser traslladat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) després de mesos sense una incidència tan greu. A més, el nombre d’afectats per covid que han hagut de ser ingressats a la tercera planta, ja és de 7. Ara des del centre hospitalari es confia en la responsabilitat ciutadana per no fer crèixer aquestes xifres, que serien preocupants a pocs dies que comencin les celebracions de Nadal.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad