Destrossen una de les estrelles de Nadal de la plaça des Mercat

El imatge

 

“El vandalisme mai no és benvingut a Manacor”, amb aquestes paraules ha fet saber l’ajuntament de Manacor la destrossa d’una de les estrelles de Nadal situada a la plaça Ramon Llull de Manacor, víctima de l’incivisme. “Fer poble també és cuidar l’espai col·lectiu i practicar el civisme amb el que és de tots”.Desafortunadament, hem de tornar a lamentar que la irresponsabilitat d’alguns malmeti l’esforç per guarnir els carrers i places del municipi. Gràcies a totes les persones que sí que teniu cura del mobiliari urbà, de l’espai públic i contribuïu a tenir un municipi millor. Entre tots, guanyarem els incívics”. El consistori ja ha anunciat que reemplaçarà l’element lumínic.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad