Destrossen una de les estrelles de Nadal de la plaça des Mercat

El imatge

 

“El vandalisme mai no és benvingut a Manacor”, amb aquestes paraules ha fet saber l’ajuntament de Manacor la destrossa d’una de les estrelles de Nadal situada a la plaça Ramon Llull de Manacor, víctima de l’incivisme. “Fer poble també és cuidar l’espai col·lectiu i practicar el civisme amb el que és de tots”.Desafortunadament, hem de tornar a lamentar que la irresponsabilitat d’alguns malmeti l’esforç per guarnir els carrers i places del municipi. Gràcies a totes les persones que sí que teniu cura del mobiliari urbà, de l’espai públic i contribuïu a tenir un municipi millor. Entre tots, guanyarem els incívics”. El consistori ja ha anunciat que reemplaçarà l’element lumínic.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad