Nadal a s’Ermita: un betlem de 40 metres quadrats i xocolata per a tothom

L’Associació Cultural de Sant Domingo estrena aquesta recreació que estarà oberta durant quatre dies

 

Aquest Nadal tendrà una altra opció ben especial: pujar fins a s’Ermita de la Mare de Déu del Roser per poder disfrutar del gran betlem que està preparant l’Associació Cultural Sant Domingo pels propers dies 26 de desembre (de les 18 a les 20,30 hores) i 2, 6 i 9 de gener (consultau els horaris al cartell d’abaix). Una recreació de ni més ni menys que 40 metres quadrats. A més, tots aquells qui hi vagin seran obsequiats amb un tassó de xocolata calenta per combatre el fred i l’esforç d’haver pujat. A més l’associació informa que l’escala que duu a l’oratori estarà ben il·luminada per a facilitar l’accés.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad