Nadal a s’Ermita: un betlem de 40 metres quadrats i xocolata per a tothom

L’Associació Cultural de Sant Domingo estrena aquesta recreació que estarà oberta durant quatre dies

 

Aquest Nadal tendrà una altra opció ben especial: pujar fins a s’Ermita de la Mare de Déu del Roser per poder disfrutar del gran betlem que està preparant l’Associació Cultural Sant Domingo pels propers dies 26 de desembre (de les 18 a les 20,30 hores) i 2, 6 i 9 de gener (consultau els horaris al cartell d’abaix). Una recreació de ni més ni menys que 40 metres quadrats. A més, tots aquells qui hi vagin seran obsequiats amb un tassó de xocolata calenta per combatre el fred i l’esforç d’haver pujat. A més l’associació informa que l’escala que duu a l’oratori estarà ben il·luminada per a facilitar l’accés.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad