Rebeca Jiménez tanca dilluns la Fira de la Música de Manacor

Serà al teatre en un concert íntim acompanyada pel guitarrista mallorquí Toni Brunet

 

Per a molts la seva imatge és recordada com a part musical i visual del gran disc ‘Mujeres’ (2013) de Coque Malla. Però l’aventura de Rebeca Jiménez (Segovia, 1975) comença abans i va més enllà. Aquest dilluns ho podrà comprovar tot aquell qui s’acosti al Teatre de Manacor, on actuarà a partir de les 18,30h acompada del mallorquí Toni Brunet (guitarrista i productor dels seus darrers treballs), en un concert intimista i ple de capes sonores i poètiques.

Jiménez, teclista de formació, presentarà el seu disc ‘Cómo no lo vi’, a més de temes dels primers discos o del seu proper llançament discogràfic. S’ha mostrat molt agraïda de poder tancar aquesta edició de la Fira de la Música de Manacor en un concert en format duet de piano i guitarra, ja que després de la pandèmia i els seus efectes culturals, s’han de començar a curar ferides “perquè tot el sector de la música ha patit molt, tant artistes com equip tècnic”.

El 2014 es va traslladar a viure a Mèxic, on van néixer la major part de les cançons del seu disc ‘Tormenta y Mezcal’ (2016), un retrobament amb les cançons que el van acompanyar en la seva infantesa i adolescència, personificat en la gran Chavela Vargas i una versió especial de ‘La llorona’, del disc ‘La mexicana’. Unes influències que potser també veurem sobre l’escenari manacorí.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad