Rebeca Jiménez tanca dilluns la Fira de la Música de Manacor

Serà al teatre en un concert íntim acompanyada pel guitarrista mallorquí Toni Brunet

 

Per a molts la seva imatge és recordada com a part musical i visual del gran disc ‘Mujeres’ (2013) de Coque Malla. Però l’aventura de Rebeca Jiménez (Segovia, 1975) comença abans i va més enllà. Aquest dilluns ho podrà comprovar tot aquell qui s’acosti al Teatre de Manacor, on actuarà a partir de les 18,30h acompada del mallorquí Toni Brunet (guitarrista i productor dels seus darrers treballs), en un concert intimista i ple de capes sonores i poètiques.

Jiménez, teclista de formació, presentarà el seu disc ‘Cómo no lo vi’, a més de temes dels primers discos o del seu proper llançament discogràfic. S’ha mostrat molt agraïda de poder tancar aquesta edició de la Fira de la Música de Manacor en un concert en format duet de piano i guitarra, ja que després de la pandèmia i els seus efectes culturals, s’han de començar a curar ferides “perquè tot el sector de la música ha patit molt, tant artistes com equip tècnic”.

El 2014 es va traslladar a viure a Mèxic, on van néixer la major part de les cançons del seu disc ‘Tormenta y Mezcal’ (2016), un retrobament amb les cançons que el van acompanyar en la seva infantesa i adolescència, personificat en la gran Chavela Vargas i una versió especial de ‘La llorona’, del disc ‘La mexicana’. Unes influències que potser també veurem sobre l’escenari manacorí.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad