L’esportista manacorina Rosa Mas, campiona del món NBBUI

La imatge

 

L’esportista manacorina Rosa Mas es va proclamar aquest passat cap de setmana la campiona del món NBBUI (Natural Bodybuilding Union International), en guanyar el certamen celebrat a València. Un nou guardó aconseguit després de fer-se amb el Regional celebrat a Madrid el passat mes d’octubre i amb el Campionat d’Espanya NBBUI, Mas suma aquesta medalla d’or a la seva dilatada carrera esportiva, i a les deu victòries que ja havia lograt només enguany.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad